David & Nadia Grenache Noir
Προερχόμενο από τέσσερις διαφορετικούς αμπελώνες στην περιοχή της Swartland και έντεκα διαφορετικές συγκομιδές το Grenache Noir είναι η ναυαρχίδα των ερυθρών του οινοποιείου.
Ένα ποσοστό (40%) του κρασιού ζυμώθηκε και παλαιώθηκε σε σκυρόδεμα. Τα σταφύλια πέρασαν συνολικά 4 εβδομάδες με τις φλούδες, συμπεριλαμβανομένης της προζυμωτικής εκχύλισης, της αλκοολικής ζύμωσης καθώς και κάποιας παρατεταμένης επαφής με τις φλούδες. Χρησιμοποιήθηκε περίπου 60% whole banch , κρατώντας κατά νου μια ελάχιστη και ήπια διαδικασία εκχύλισης. Το κρασί ωρίμασε κυρίως σε παλιά γαλλικά βαρέλια 500 L, καθώς και σε 2 δοχεία σκυροδέματος 700 L.
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | David & Nadia |
---|---|
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | Swartland, South Africa |
ΤΥΠΟΣ | Ερυθρός Ξηρός |
ΠΟΙΚΙΛΙA | Grenache Noir |