David & Nadia Grenache Noir

Προερχόμενο από τέσσερις διαφορετικούς αμπελώνες στην περιοχή της Swartland  και έντεκα διαφορετικές συγκομιδές το Grenache Noir είναι η ναυαρχίδα των ερυθρών του οινοποιείου.

Ένα ποσοστό (40%) του κρασιού ζυμώθηκε και παλαιώθηκε σε σκυρόδεμα. Τα σταφύλια πέρασαν συνολικά 4 εβδομάδες με τις φλούδες, συμπεριλαμβανομένης της προζυμωτικής εκχύλισης, της αλκοολικής ζύμωσης καθώς και κάποιας παρατεταμένης επαφής με τις φλούδες. Χρησιμοποιήθηκε περίπου 60% whole banch , κρατώντας κατά νου μια ελάχιστη και ήπια διαδικασία εκχύλισης. Το κρασί ωρίμασε κυρίως σε παλιά γαλλικά βαρέλια 500 L, καθώς και σε 2 δοχεία σκυροδέματος 700 L.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

David & Nadia

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Swartland, South Africa

ΤΥΠΟΣ

Ερυθρός Ξηρός

ΠΟΙΚΙΛΙA

Grenache Noir